OM VÄRDESKAPARNA

Allt började egentligen med en stor portion frustration. I mitten av 1990-talet var det ganska vattentäta skott mellan ekonomi- och personalavdelningarna i svenska företag och organisationer. Ekonomi bjöd på tydliga siffror, tabeller och grafer, medan personalfrågor oftast sågs som otydligt fluff – ett nödvändigt ont. Vi som idag driver Värdeskaparna var förvissade om att resultaträkningens nedersta rad påverkades starkt av hur personalen mådde, men då hade vi inga verktyg som kunde bevisa det. Det har vi idag.

helene och peter5
mountains meadow

Incito – verktyget som kopplar ihop beteenden och finansiella resultat

Dels har vi tagit fram Incito, ett webbaserat verktyg som mäter och analyserar mjuka värden som beteenden, värderingar och attityder, och dels jobbar vi med utbildningar och konsultbaserat nära en stor mängd företag, organisationer och skolor för att hjälpa dem att kartlägga vad medarbetarna faktiskt menar när de säger: så gör vi här. När alla ser och förstår varför vi beter oss som vi gör, är det lättare att inse vad som behöver förändras och förstärkas. När vi kan mäta beteenden och attityder, kan vi koppla dem till de finansiella resultaten.

Kundernas framgång är vår drivkraft

Det var den kopplingen vi saknade när vi startade Värdeskaparna. Sedan dess har vi jobbat målinriktat med att bygga upp vår databas, forskat, vidareutbildat oss, ställt nyfikna frågor till orakel inom beteendevetenskapen och skrivit egna böcker. Idag anlitas vi ofta som föredragshållare på olika platser i världen. Det som gör oss allra stoltast är när våra kunder lyckas nå sina mål, vinner priser och anlitas som föredragshållare för att berätta hur vårt arbete hjälpt dem att utvecklas.

Vi som jobbar med Värdeskaparna är organisations- och systemutvecklare. Vi sitter i härligt inspirerande lokaler på Nygatan 25 i Gävle med högt i tak och gott om mötesplatser.

Kom och besök oss så bjuder vi på en nybryggd kopp espresso och en diskussion om vad vi kan hjälpa till med.

Välkommen till Värdeskaparna!

growth

KONTAKTA OSS

Adress
Norra Kungsgatan 11, 803 20 Gävle

E-post
[email protected]

Stefan Eriksson
070-575 90 45
[email protected]

Heléne Gussman
070-695 31 32
[email protected]

Samtliga foton på denna sida är tagna av fotografen Pontus G Sääv.

KONTAKT­FORMULÄR